Γενικοί Όροι

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

 Όλες οι τιμές είναι σε €  Ευρώ και περιλαμβάνουν το νόμιμο Φ.Π.Α.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ

Χρήση κάρτας πιστωτικής και χρεωστικής  Visa, Mastercard, Maestro, American Express ή Diners μέσω ασφαλούς συστήματος συναλλαγών της Eurobank  στο οποίο ανακατευθύνεστε για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΣΩ PAYBYBANK

Μπορείτε να πληρώσετε από το ασφαλές περιβάλλον του e-banking ή mobile-banking της προτίμησης σας χρησιμοποιώντας τα χρήματα του τραπεζικού σας λογαριασμού σε πραγματικό χρόνο και χωρίς διατραπεζικά έξοδα.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας δίνουμε τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής PayByBank και το τελικό ποσό μέσω των οποίων μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εξόφληση της παραγγελίας σας.

Στη συνέχεια αν έχετε e-banking/mobile banking σε οποιαδήποτε ελληνική τράπεζα, μπορείτε να συνδεθείτε στην τράπεζά σας και ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα να οδηγηθείτε στη φόρμα όπου θα εισάγετε τον κωδικό πληρωμής και το ποσό.

  • Ανοίγετε τη σελίδα ή την εφαρμογή της Τράπεζας που συνεργάζεστε
  • Επιλέγετε Πληρωμές και έπειτα > PayByBank  
  • Πληκτρολογείτε το μοναδικό κωδικό πληρωμής > ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ 
  • Και τέλος το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας  > ΧΧ.ΧΧ €.

Μετά την επιτυχή πληρωμή, η παραγγελία σας θα εκτελεστεί άμεσα και αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να μας στείλετε αποδεικτικό κατάθεσης.

*Αν δεν έχετε e-banking ή phone banking, μπορείτε να επισκεφθείτε:

συνεργαζόμενα σημεία πληρωμής PayΒyΒank, που εμφανίζονται στην σελίδα https://www.paybybank.eu/store-locator_gr/ με χρέωση πληρωμής λογαριασμών .Στο κατάστημα της τράπεζάς σας στο ταμείο  θα αναφέρετε για νέα πληρωμή σε τρίτους, PayByBank. Σε αυτή τη περίπτωση θα υπάρξει μια μικρή χρέωση για την πληρωμή, ανάλογα με τον τιμοκατάλογο της κάθε τράπεζας.

Δείτε εδώ τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

https://youtu.be/985o_BEw2rA