Συχνές Ερωτήσεις

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Πριν επιλέξεις πώς θα στείλεις το αντικείμενο σου, υπολόγισε πόσο γρήγορα  χρειάζεσαι να φτάσει. Ο χρόνος μιας αποστολής εξαρτάται από δύο βασικούς παράγοντες, τον προορισμό αποστολής και την υπηρεσία ταχυμεταφορών που θα επιλέξεις από την λίστα προσφορών της esend24.  Κατά την επιλογή μιας υπηρεσίας Courier από την λίστα μας, θα προβάλουμε έναν εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης, που παρέχεται από τους ίδιους τους Courier.   Συμβουλή: Σε περιόδους μεγάλου όγκου αποστολών( Χριστούγεννα, Black Friday,κλπ. ) να υπολογίζεις πάντα μεγαλύτερο χρόνο για την παράδοση της αποστολής .

Τα αντικείμενα παραδίδονται στις εργάσιμες μέρες 9:00-18:00 κατά την ημερομηνία παράδοσης. Οι αναμενόμενες ημέρες παράδοσης θα εμφανίζονται κατά τη στιγμή της κράτησης και θα βρίσκονται επίσης στα email επιβεβαίωσης. Μπορείς επίσης να παρακολουθείς την αποστολή  OnLine μέσω tracking number της αντίστοιχης εταιρίας Courier . Μπορείς να μεταβιβάσεις τον tracking number (αριθμό παρακολούθησης) στον παραλήπτη, έτσι ώστε να μπορεί να είναι ενήμερος για την παραλαβή.

Εάν δεν είσαι στην ώρα της παραλαβής η εταιρία Courier αφήνει ένα ειδοποιητήριο με τα στοιχεία της αποστολής και τα τηλέφωνα επικοινωνίας της εταιρίας για να αναπρογραμματιστεί η παραλαβή .Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει πάντα έγκυρη διεύθυνση και κινητό τηλέφωνο για άμεση επικοινωνία με τον παραλήπτη.

Η esend24 χρησιμοποιεί ένα μοναδικό αλγόριθμο αναζήτησης για να βρει τις καλύτερες υπηρεσίες στις οικονομικότερες τιμές για την αποστολή των αντικειμένων σας από πόρτα σε πόρτα μέσω των πιο μεγάλων και αξιόπιστων  εταιριών ταχυμεταφορών.  Με πλήρη παρακολούθηση σχεδόν όλων των υπηρεσιών ταχυαποστολών, μπορείς να ακολουθείς το δέμα σου από τη στιγμή της παραλαβής μέχρι τη στιγμή της παράδοσης . Είναι σημαντικό να υπάρχει πάντα  αριθμός επικοινωνίας του παραλήπτη, έτσι ώστε αν χρειαστεί, ο ταχυμεταφορέας να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του για να επιλύσει τυχόν προβλήματα με την παράδοση.

Ναι, το αντικείμενο σας μπορεί να παραδοθεί σε κάποιον άλλο από τον οδηγό της εταιρίας Courier αρκεί να είναι την σωστή μέρα και στην ακριβή διεύθυνση που δήλωσες κατά την κράτηση της αποστολής σου.

Εάν η αποστολή δεν έχει παραδοθεί στον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης, που παρέχεται κατά τη στιγμή της κράτησης από τον Courier,μπορεί να υπάρχουν μια σειρά από παράγοντες, έτσι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Παρακαλώ σημειώστε ότι τα χρονικά πλαίσια που δίνονται από τις εταιρίες ταχυμεταφορών κατά τη στιγμή της κράτησης είναι βασισμένα στις εργάσιμες ημέρες και είναι μια εκτίμηση. Εάν η παρακολούθηση με το tracking number δεν ενημερώνεται και η αποστολή είναι καθυστερημένη, επικοινώνησε μαζί μας ή με την εταιρία Courier που έχει αναλάβει την μεταφορά  με τα στοιχεία αποστολής από το email επιβεβαίωσης και η ομάδα μας θα χαρεί να σε βοηθήσει.

Παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας αν έχεις άλλες ερωτήσεις. Κάνε κλικ εδώ για να επικοινωνήσεις μαζί μας.

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ

Συμπληρώνοντας τα ακριβή στοιχεία διεύθυνσης Αποστολέα-Παραλήπτη και τις ακριβείς διαστάσεις του αντικειμένου σου (ΠΡΟΣΟΧΗ :πάντα συσκευασμένο υπολογίζουμε τις διαστάσεις και βάρος)επιλέγεις την καλύτερη δυνατή προσφορά υπηρεσίας Courier για σένα και προχωράς στην αγορά της υπηρεσίας.

Για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες ταχυμεταφορών πρέπει να παρέχεις τις σωστές διαστάσεις και βάρος για να μπορέσουμε να σου παρέχουμε μία λίστα προσφορών . Είναι σημαντικό όταν κάνεις κράτηση μιας ταχυαποστολής οι παρεχόμενες πληροφορίες  να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερες για να αποφευχθούν εξτρά χρεώσεις ή ακόμα και καθυστερήσεις στην παραλαβή των αντικειμένων σου λόγω υπέρβαρου . Αν δυσκολεύεσαι να μετρήσεις το δέμα σου, δες τις οδηγίες μέτρησης στην σελίδα μας . Αν δεν έχεις ένα μέτρο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις απλά ένα iPhone και το app "Air μέτρο" για να υπολογίσεις τις διαστάσεις του δέματος σου.

Η λίστα με  προσφορές για την αποστολή ενός πακέτου εξαρτάται όχι μόνο από  την ακριβή διεύθυνση , αλλά και από το ογκομετρικό βάρος, το οποίο βασίζεται στο βάρος και τις διαστάσεις. ΠΡΟΣΟΧΗ :αυτό σημαίνει ότι το ογκομετρικό βάρος μπορεί να υπερβεί το πραγματικό βάρος του δέματος. Παρέχοντας τις ακριβείς διαστάσεις στα ανάλογα πεδία υπολογίζεται άμεσα το ογκομετρικό βάρος του αντικειμένου σου, έτσι ώστε να μπορούμε να σου προσφέρουμε τις καλύτερες οικονομικά λύσεις για την αποστολή σου. Αν δεν δηλώσεις σωστά όλα τα στοιχεία του δέματος, υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις, καθυστερήσεις αποστολής ακόμα και μη παράδοσης.

Συνιστούμε να κάνεις κράτηση της υπηρεσίας την ημέρα πριν από την ημερομηνία παραλαβής. Συμβουλή: Σε περιόδους μεγάλου όγκου αποστολών( Χριστούγεννα, Black Friday,κλπ. ) να υπολογίζεις πάντα μεγαλύτερο χρόνο για την παράδοση της αποστολής .Ωστόσο, σε ορισμένες υπηρεσίες μπορείς να κάνεις κράτηση για παραλαβή της ίδιας ημέρας, εφόσον αυτό υποστηρίζεται από την ανάλογη εταιρία Courier. Μπορείς να προγραμματίσεις τις αποστολές σου  εκ των προτέρων μέσω του ημερολογίου των κρατήσεων.

Μετά την ολοκλήρωση της κράτησης της αποστολής σου μέσα από το σύστημα κρατήσεων μας η esend24 αποστέλλει στην εταιρία Courier της επιλογής σας την εντολή παραλαβής του αντικειμένου σου. Αποστέλλεται επίσης και στον χρήστη ένα email επιβεβαίωσης με όλα τα στοιχεία επιλογής της κράτησης.

Όλες οι εταιρίες Courier προσφέρουνε υπηρεσία πόρτα-πόρτα. Ο οδηγός της εταιρίας Courier που επέλεξες  θα παραλάβει τα αντικείμενα σου από την διεύθυνση παραλαβής που δήλωσες κατά την κράτηση της υπηρεσίας.

Οι οδηγοί των εταιριών Courier παραλαμβάνουν τα αγαθά καθημερινές Δευτέρα -Παρασκευή  9:00-18:00. Μπορείς στην εντολή σου να ζητήσεις να γίνει η παραλαβή ανάμεσα σε ένα δίωρο αλλά δεν είναι εγγυημένο .

Ναι, το αντικείμενο σας μπορεί να παραδοθεί από κάποιον άλλο στον οδηγό της εταιρίας Courier αρκεί να είναι την σωστή μέρα και στην ακριβή διεύθυνση που δήλωσες κατά την κράτηση της αποστολής σου. Μέσω της esend24 μπορείς να δώσεις την εντολή παραλαβής για κάποιον άλλο, όπως ένα συγγενή, απλά παρέχοντας τα ακριβή στοιχεία διεύθυνσης και διαστάσεων. Μερικές φορές οι άνθρωποι που πωλούν στο eBay μπορεί να μην είναι πρόθυμοι να οργανώσουν την αποστολή των αντικειμένων, έτσι μπορείς χρησιμοποιώντας την esend24 να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση για την αποστολή σου  και στη συνέχεια ο αποστολέας απλά πρέπει να προετοιμάσει το πακέτο και να το παραδώσει στο Courier όταν θα έρθουν για παραλαβή . Υπάρχει μια μεγάλη λίστα λόγων για τους οποίους ίσως χρειαστεί να δώσεις εντολή παραλαβής  ενός αντικειμένου από κάποιον άλλο.

Σε περίπτωση που το δέμα σου δεν έχει παραληφθεί , παρακαλούμε επικοινώνησε  με το κέντρο βοήθειας της ιστοσελίδας μας με όλα τα στοιχεία της κράτησης σου και θα  σε βοηθήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Ναι, μπορείς. Μπορείς να προσθέσεις, να επεξεργαστείς και να καταργήσεις αποθηκευμένες διευθύνσεις μέσα από το λογαριασμό σου. Όταν μεταβείς στο βήμα διευθύνσεις στη διαδικασία κράτησης, και αν είσαι συνδεδεμένος, μπορείς να επιλέξεις από τη λίστα των αποθηκευμένων διευθύνσεων και να εξοικονομήσεις χρόνο!  Γιατί να μην δημιουργήσεις ένα λογαριασμό ή να συνδεθείς και να προσθέσετε τις διευθύνσεις σου τώρα;

Κάθε υπηρεσία είναι διαφορετική. Συμπληρώνοντας τα ακριβή στοιχεία διαστάσεων του αντικειμένου (ΠΡΟΣΟΧΗ :πάντα συσκευασμένο υπολογίζουμε τις διαστάσεις και βάρος) θα εμφανιστούν  οι διαθέσιμες υπηρεσίες Courier για το αντικείμενο σου .Εάν δεν εμφανιστούν αποτελέσματα επικοινωνήστε μαζί μας εδώ για μια προσαρμοσμένη προσφορά.

Τα αντικείμενα αποστολών  είναι καλυμμένα για ζημιές ή απώλειες με μια βασική αξία η οποία διαφοροποιείται από εταιρία σε εταιρία .Αναλόγως την εταιρία Courier που επιλέξεις για την ταχυμεταφορά  μπορείς να βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα τους την αξία ασφάλισης. Μπορείς να προσθέσεις μεγαλύτερη κάλυψη για την αποστολή σου κατά την κράτηση με μικρή χρέωση.

Ναι, παρακαλώ έλεγξε  τους όρους και τις προϋποθέσεις και τον κατάλογο απαγορευμένων αντικειμένων.

 Παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας αν έχεις άλλες ερωτήσεις. Κάνε κλικ εδώ για να επικοινωνήσεις μαζί μας.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Όχι. Η esend24 είναι η μοναδική Ελληνική ηλεκτρονική πλατφόρμα αναζήτησης οικονομικότερων τιμών και υπηρεσιών για αποστολές με Courier . Mε έδρα τη Θεσσαλονίκη η esend24 είναι ο κορυφαίος ιστότοπος αναζήτησης υπηρεσιών Courier, προσφέροντας μια εκπληκτικά οικονομική εναλλακτική λύση στις ταχυαποστολές για ιδιώτες και επαγγελματίες. Η ιστοσελίδα μας , δίνει τη δυνατότητα να στείλεις οτιδήποτε , σε προορισμούς σε όλη την Ελλάδα αλλά και διεθνώς, και όλα αυτά με ασυναγώνιστα οικονομικότερη τιμή.

Συμπληρώνοντας τα πεδία Από - Προς, το είδος αποστολής σου και πατώντας τον υπολογισμό θα εμφανιστεί μια λίστα προσφορών.

Μπορείς να στείλεις από προσωπικά έγγραφα/αντικείμενα μέχρι και τα εμπορεύματα της επιχείρησης σου.

Μπορείς να πληρώσεις με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, μεταφορά χρημάτων ή μετρητά ανάλογα την υπηρεσία που επιλέξεις. Η πληρωμή γίνεται σε ευρώ.

Με την ολοκλήρωση της κράτησης σου θα παραλάβεις ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσεις που θα επιβεβαιώνει ότι η κράτηση σου είναι επιτυχής

Όχι. Με την ολοκλήρωση της κράτησής σου ενημερώνεται άμεσα η επιλεγμένη από εσένα Courier για την παραλαβή της αποστολής σου.

Βοηθάμε τις μικρές επιχειρήσεις να εξοικονομήσουν χρήμα και χρόνο από το κόστος των αποστολών  τους  επωφελούμενοι  από τις οικονομικές τιμές μας, χωρίς την δέσμευση  να έχουν έναν μεγάλο και σταθερό όγκο αποστολών  για να στείλουν. Προσφέρουμε εκπτώσεις σε ταχυαποστολές καθώς και σε μεταφορείς.  Βοηθάμε τις μικρές επιχειρήσεις  να πάρουν πολλαπλές τιμές αποστολής καθώς προσφέρουμε εργαλεία μαζικής αποστολής, ιδανικά για να πάρουν τιμές για πολλά πακέτα ταυτόχρονα.  Μπορείτε να στείλετε πολλαπλά δέματα με διαφορετικές εταιρίες σε διαφορετικούς προορισμούς, όπου κι αν είναι η έδρα της επιχείρησης σας. Προσθέτουμε συνέχεια νέους μεταφορείς, για να σας παρέχουμε περισσότερες επιλογές για την επόμενη φορά που θα έχετε ένα αντικείμενο για αποστολή . Μπορούμε να σας παρέχουμε μια υπηρεσία παραλαβής από τη διεύθυνση του σπιτιού ή της εργασίας σας ή από εναλλακτική  διεύθυνση.