ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

16/8/2021

article img

Μπορώ να ξεκινήσω την Αναζήτηση με Σύνδεση/Εγγραφή ή απλά σαν Επισκέπτης .

Tip: Κάνοντας Εγγραφή συμπληρώνονται αυτόματα τα στοιχεία στις αποστολές και έχω πρόσβαση στο ιστορικό των αποστολών μου.

Γράφω στο Από – Προς ΤΚ ή Πόλη και επιλέγω από τα προτεινόμενα αποτελέσματα. Γράφω στο Βάρος το νούμερο σε κιλά π.χ. εάν είναι Φάκελος 1 κιλό . Επιλέγω Αναζήτηση .

Επιλέγω από τις Στήλες την υπηρεσία που επιθυμώ π.χ. κανονική παράδοση ,πρωινή παράδοση κ.α. Επιλέγω την εταιρία που επιθυμώ για την αποστολή μου και Κάνω Κράτηση .

Επιλέγω εάν είναι Φάκελος και δεν χρειάζονται διαστάσεις. Εάν  είναι Πακέτο συμπληρώνω τις 3 διαστάσεις  και το ακριβές βάρος.

Tip: Το μεταφορικό κόστος μιας αποστολής μπορεί να καθορίζεται από τον όγκο που καταλαμβάνει ένα φορτίο κατά την μεταφορά, δηλαδή το ογκομετρικό βάρος (γνωστό και ως ”dim weight”) εφόσον αυτό είναι μεγαλύτερο  από το πραγματικό βάρος.  Υπολογίζεται με βάση τον ακόλουθο τύπο: (Μήκος x Πλάτος x Ύψος) / (5000)

Περιγράφω το Περιεχόμενο στο ανάλογο Πεδίο . Έχω τη δυνατότητα να προσθέσω κι άλλο Πακέτο στην ίδια διεύθυνση και ακόμα να προσθέσω και μια νέα Αποστολή. Επιλέγω Επόμενο Βήμα .

Συμπληρώνω τα υποχρεωτικά πεδία με αστερίσκο στις στήλες  “Παραλαβή από’ και ‘Παράδοση προς”.

Tip: Προσθέτω στο πεδίο Σχόλια διευκρινίσεις που θα βοηθήσουν στην Παραλαβή ή Παράδοση της αποστολής μου. Π.χ. Παραλαβή από διαμέρισμα 42Α ή Παράδοση σε Αποθήκη

Επιλέγω Επόμενο Βήμα.

Επιλέγω Ημερομηνία και Ώρα Παραλαβής (οι επιλεγμένες ώρες  πρέπει να έχουν διαφορά τουλάχιστον ένα δίωρο μεταξύ τους) και είναι κατά προσέγγιση. Επιλέγω τυχόν Ιδιαιτερότητα της Αποστολής όπως π.χ. Εύθραυστο, Μη στοιβαζόμενη Αποστολή κ.ά.

Επιλέγω Επόμενο Βήμα .

Επιλέγω Τρόπο Πληρωμής π.χ. Κατάθεση σε Τράπεζα (σας έρχεται ένας μοναδικός κωδικός πληρωμής σε email ) ή Πιστωτική Κάρτα (πηγαίνετε σε ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας).

Tip: Ελέγχω τα στοιχεία Από και Προς (για τυχόν λάθη)

Επιλέγω Ολοκλήρωση Παραγγελίας .

Μετά την Ολοκλήρωση της Παραγγελίας έρχεται επιβεβαιωτικό email με τον κωδικό της παραγγελίας ,οδηγίες και συνημμένα τα voucher.

Δείτε όλα τα άρθρα